maanantai 25. elokuuta 2014

Linssipapumättö

Tähän laitetaan papuja, linssejä, tomaattia ja paprikaa. Linssit keitin, muille en tehnyt mitään pilkkomista kummempaa. Linssit kannattaa myös huuhdella, jos jaksaa. Joka tapauksessa ne eivät maistu miltään, joten niitä voi maustaa monenlaisilla eri mausteilla, esim. suolalla ja pippurilla. Kastikkeeksi sekoitin herkullisen seoksen ketsuppia (Heinzin, totta kai – tässä kohden ei kannata kursailla!) ja salsakastiketta. Koska tämä on resepti, niin laitetaan vielä ainesosat allekkain:
Valmis annos linssipapumättöä lasillinen maitoa
kyytipoikanaan super fine -laatuisessa kuvassa.


linssejä
kidneypapuja
tomaattia
paprikaa

Kastike:
Heinz-ketsuppia
salsakastiketta

Tero Karhu saattaisi kuvailla syömiskokemusta jotenkin näin: NYT KYLLÄ TOIMII! SIINÄ ON TOMAATTIA, PAPRIKAA JA KIDNEYPAPUJA! JA KAIKEN KRUUNAA TIETENKIN AIVAN LOISTAVA LINSSIMÖSSÖ. NYT ON MAINIOTA MURKINAA!

Hyvää siis oli ja hiilari- ja proteiinikiintiöt täyttyivät. Ongelma ateriassa on, ettei se sisällä juurikaan rasvaa, vaan rasvat on hankittava muualta. Itse kiskaisin aterian ohessa 325 gramman sipsipussin kurkusta alas, jolloin ruokaympyrän joka sektori täyttyi kuin köksänkirjassa. Arvosana 5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti